Vizyonumuz

Vizyonumuz

Firmamızın gelecekteki hali, yükseleceği mertebe hakkında, kurulduğumuz zamandan bu yana çalışanlarımızla fikir alış verişi yaparak bir üst kota koyuyoruz. Hedeflerimizden bir çoğunun gerçekleşmesinin sevincini yaşarken, yeni yükseleceğimiz ve firmamızın gelişeceği adımları da teker teker kat etmeye devam ediyoruz. Firmamız için yeni hedeflerimiz; *Müşterilerimiz daha uygun fiyatlara daha kaliteli hizmet almasını sağlamak. *Gün gün gelişen teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerimizin en iyi verimi almasını sağlamak. *Müşteri daima haklıdır, cümlesini firmamızda ilke olarak benimsetmek. *Mevcutta bulunan firmamızı Türkiye geneline yayılmış olan bir firma haline getirmek. Sizlerde ailemize katılarak kaliteli bir hizmet alabilirsiniz.

TANITIM VİDEOMUZU İZLEDİNİZ Mİ ?

İzleyin ve Sektördeki Farkımıza, sizde tanık olun !

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since. Lorem Ipsum has been the industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text since. Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Tüm Videolar
100
%
Hizmet Anlayışı
100
%
Başarı Oranımız
100
%
Müşteri Memnuniyeti
100
%
7/24 Destek
Bizimle iletişime mi geçmek istiyorsunuz ? Tıkla ve Ara
Evdeki Yardımcım Danışmanlık Hizmetleri Ltd. Şti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu tarafından verilen 01.07.2019 tarihli 1094 sayılı izin belgesiyle özel istihdam bürosu olarak faaliyet göstermektedir. Şikayetleriniz için Beyoğlu Hizmet Merkezimize başvurunuz. 02122437612 4904 Sayılı Türkiye İş Kanunu Gereğince İş Arayanlardan Menfaat Sağlanması ve Ücret Alınması Yasaktır. Bu site Evdeki Yardımcım Danışmanlık Ltd. Şirketine aittir. Hizmet Koşulları ve Gizlilik Prensibi TÜM HAKLARI SAKLIDIR - 2019 EVDEKİ YARDIMCIM DANIŞMANLIK
HIZLI ARA
WHATSAPP
HARİTA
Whatsapp
Hemen Ara